Verbs Leerkaarten voor kinderen

જમીન પરના વાહનો

28 Georgiane afdrukbare leerkaarten voor het leren van het onderwerp Land transport
  • જમીન પરના વાહનો - Land transport
  • સ્લેઇહ - sleigh
  • ટેક્ષી - taxi
  • ડબલ ડેકર બસ - double-decker bus
  • ટુરિસ્ટ બસ - tourist bus
  • કેમ્પર - camper
  • પોલીસ કાર - police car
  • ફાયર એન્જિન - fire engine
  • એમ્બ્યુલન્સ - ambulance
  • ટેન્ક - tank
  • ટ્રેક્ટર - tractor
  • ગારબેજ ટ્રક - garbage truck
  • ટ્રક - truck
  • એરિયલ પ્લેટફોર્મ - aerial platform
  • લોડર - loader
  • રિફ્યુલર - refueler
  • ટેન્ક ટ્રક - truck
  • ટ્રેક્ટર યુનિટ - tractor unit
  • ટ્રેઇલર - trailer
  • કાર કેરિયર ટ્રેલર - car carrier trailer
  • કાર - car
  • બસ - bus
  • સ્ટ્રીટ કાર - trolleybus
  • વાન - van
  • સ્કૂલ બસ - school bus
  • વિન્ટેજ કાર - vintage
  • કેરેજ - carriage
  • ઘોડાગાડી - covered wagon
Download Land transport leerkaarten voor kinderen
એમ્બ્યુલન્સ ansichtkaarten એરિયલ પ્લેટફોર્મ ansichtkaarten કાર ansichtkaarten

વિમાન

14 Georgiane afdrukbare leerkaarten voor het leren van het onderwerp Aircraft
  • વિમાન - aeroplane
  • હેલિકોપ્ટર - helicopter
  • એર બલૂન - air balloon
  • દ્વિપાંખી વિમાન - biplane
  • ફાઇટર પ્લેન - fighter plane
  • વિમાન - Aircraft
  • રોકેટ - rocket
  • સ્પેસ શટલ - space shuttle
  • ઝેપ્પેલીન - zeppelin
  • પેરાશૂટ - parachute
  • ગ્લાઈડર - glider
  • અલ્ટ્રાલાઇટ - ultralight
  • પતંગ - kite
  • ઉપગ્રહ - satellite
Download Aircraft leerkaarten voor kinderen
અલ્ટ્રાલાઇટ ansichtkaarten ઉપગ્રહ ansichtkaarten એર બલૂન ansichtkaarten

રેલ પરિવહન

19 Georgiane afdrukbare leerkaarten voor het leren van het onderwerp Rail transport
  • રેલ પરિવહન - Rail transport
  • ટ્રામગાડી - tram
  • મોનોરેલ - monorail
  • ફ્યુનિક્યુલર - funicular
  • ટાંકી કાર - tank car
  • વરાળ ટ્રેન - steam train
  • હોપર કાર - hopper car
  • માલ ગાડી - goods wagon
  • પેસેન્જર કાર - passenger car
  • ઇલેક્ટ્રિક ટ્રેન - electric train
  • ફ્લેટકાર - flatcar
  • ઓટોરેક - autorack
  • હાઇ સ્પીડ ટ્રેન - high-speed train
  • ડમ્પ કાર - dump car
  • ડીઝલ ટ્રેન - train
  • ખુલ્લી વેગન - open wagon
  • ભૂગર્ભ ટ્રેન - subway
  • ટેન્ડર - tender
  • રેલ્વે ક્રેન - railway crane
Download Rail transport leerkaarten voor kinderen
ઇલેક્ટ્રિક ટ્રેન ansichtkaarten ઓટોરેક ansichtkaarten ખુલ્લી વેગન ansichtkaarten

Verbskaarten in afwachting van hun creatie

Bekijk andere sets afdrukbare Georgiane leerkaarten voor kinderen!

Er zijn geen Georgiane leerkaarten voor kinderen meer.
Maar u kunt naar de sectie van
English leerkaarten voor kinderen en ze vertalen naar het Georgian.

Abonneren op de Kids Leerkaarten voor kinderen

Lets Pin Educational Flash Cards to Your Pinterest

Visuele પરિવહન Leerkaarten voor Kleuters (130 kaarten in het Georgian)