Werkwoorden Leerkaarten voor kinderen

ઈલેક્ટ્રોનિક્સ

33 Spaanse afdrukbare leerkaarten voor het leren van het onderwerp Electronics
  • ટેલિફોન - telephone
  • કેલ્ક્યુલેટર - calculator
  • ફ્રિજ - fridge
  • ફ્રીઝર - freezer
  • વોશિંગ મશીન - washing machine
  • ડ્રાયર (સુકાં ) મશીન - tumble dryer
  • એર કન્ડીશનર (એસી ) - air conditioner
  • વેક્યૂમ ક્લીનર - vacuum cleaner
  • હેન્ડ ડ્રાયર - hand dryer
  • વાળ સૂકવવાનું યંત્ર - hair dryer
  • શેવર - shaver
  • ઈસ્ત્રી - iron
  • સીલાઇ મશીન - sewing machine
  • દીવો - lamp
  • પંખો - fan
  • હીટર - heater
  • ગ્રીલ - grill
  • ઈલેક્ટ્રોનિક્સ - Electronics
  • સ્ટોવ - stove
  • પકાવવાની નાની ભઠ્ઠી - oven
  • ચીપિયો હૂડ - extractor hood
  • ડીશવોશર - dish washer
  • માઇક્રોવેવ - microwave
  • મલ્ટિકુકર - multicooker
  • મિક્સર ગ્રાઇન્ડર - meat grinder
  • જ્યુસર - juicer
  • બ્લેન્ડર - blender
  • મિક્સર - mixer
  • ટોસ્ટર - toaster
  • સેન્ડવીચ બનાવનાર - sandwich maker
  • વજન કાટો - scales
  • ઇલેક્ટ્રિક કીટલી - electric kettle
  • કોફી બનાવવાનું યંત્ર - coffee machine
Download Electronics leerkaarten voor kinderen
ઇલેક્ટ્રિક કીટલી ansichtkaarten ઈલેક્ટ્રોનિક્સ ansichtkaarten ઈસ્ત્રી ansichtkaarten

ગેજેટ્સ

29 Spaanse afdrukbare leerkaarten voor het leren van het onderwerp Gadgets
  • લેપટોપ - laptop
  • ટેબ્લેટ - tablet
  • ફોન - phone
  • ટીવી - TV
  • ટીવી રિમોટ - TV remote
  • 3d ચશ્મા - 3D glasses
  • વીઆર ચશ્મા - VR glasses
  • ગેમપેડ - gamepad
  • ગેમ કોન્સોલ - game console
  • સ્પીકર - speaker
  • હેડફોન - headphones
  • માઇક્રોફોન - microphone
  • ખેલાડી - player
  • વિડિયો કેમેરા - videocamera
  • કેમેરા - camera
  • લેન્સ - lens
  • દૂરબીન - binoculars
  • રાઉટર - router
  • ફિટનેસ બંગડી - fitness bracelet
  • મેમરી કાર્ડ - memory card
  • સિમ કાર્ડ - sim-card
  • ચાર્જર - charger
  • ડ્રોન - drone
  • સુરક્ષા કેમેરા - security camera
  • સેટેલાઇટ એન્ટેના - satellite antenna
  • પ્રોજેક્ટર - projector
  • ઈ-રીડર - e-reader
  • ગેજેટ્સ - Gadgets
  • કોમ્પ્યુટર - computer
Download Gadgets leerkaarten voor kinderen
3d ચશ્મા ansichtkaarten ઈ-રીડર ansichtkaarten કેમેરા ansichtkaarten

Werkwoordenkaarten in afwachting van hun creatie

Bekijk andere sets afdrukbare Spaanse leerkaarten voor kinderen!

Er zijn geen Spaanse leerkaarten voor kinderen meer.
Maar u kunt naar de sectie van
Nederlands leerkaarten voor kinderen en ze vertalen naar het Spaans.

Abonneren op de Kids Leerkaarten voor kinderen

Lets Pin Educational Flash Cards to Your Pinterest

Visuele ઘરગથ્થુ સાધનો Leerkaarten voor Kleuters (62 kaarten in het Spaans)